AUTOSCHADEBEDRIJF BLITS

Blits is gelegen in de KMO-zone van Beveren.

Wij zijn gespecialiseerd in 1 dagsherstellingen. Deze zijn sneller, beter en goedkoper.

Met welk merk of model u ook rijdt, u kunt er terecht voor de herstelling van alle schades.

We zorgen voor een vervangwagen en voor de afhandeling van uw persoonlijke schadedossier van bestek tot uitbetaling.

Blits is lid van Smart Repair Center, de Belgische beroepsvereniging voor carrossiers, en erkend door de belangrijkste verzekeringsmaatschappijen.

Het alternatief voor de dealer…

Merkkwaliteit 20% goedkoper

Qualitygarage staat synoniem voor een netwerk van universele garage bedrijven van top kwaliteit. Universeel wil zeggen dat u bij ons terecht kan met wagens van verschillende constructeurs, en dit voor verschillende werkzaamheden. Het is onze missie om uw wagen te onderhouden en te herstellen met de grootste zorg, nauwkeurigheid, en volgens de voorschriften van de constructeurs.

 

Qualitygarage techniekers staan garant voor een onberispelijke technische kennis, en onze receptiemedewerkers zorgen ervoor dat u als klant zich thuis voelt in ons bedrijf en centraal staat.

Qualitygarage is het alternatief voor de dealer. U kan bij ons met een gerust hart uw moderne wagen binnen brengen, en hoeft daarbij niet te vrezen voor verlies van garantie.

Qualitylabel

Alle Qualitygarage bedrijven zijn in het bezit van 6 kwaliteitslabels. Om deze kwaliteitslabels te behalen hebben hun techniekers een doorgedreven opleidingstraject doorlopen, en zijn ze onderworpen aan de nodige examens. Enkel na het behalen van een gunstig resultaat mochten zij het bijhorende kwaliteitslabel in ontvangst nemen. Meer zelfs, op regelmatige basis dienen de techniekers vervolgtrainingen te volgen om hun kwaliteitslabel te behouden.