top of page

BLUTS? BLITS! BEVEREN

Bij garage en carrosserie Blits zijn we gespecialiseerd in het herstellen én onderhouden van jouw dierbare wagen. Heb je schade of heeft jouw auto een onderhoud of herstelling nodig? Geen probleem! Met een enthousiast team van tien specialisten staan we klaar om jouw wagen van een goede service te voorzien, met behoud van fabrieksgarantie. Als echt Waaslands bedrijf staan we steeds dicht bij onze klanten en behandelen we onze werknemers als familie.

Eigenaar Geert Houttequiet is een expert in de autosector. Als derde generatie was hij 35 jaar zaakvoerder van de Opel-garage Houttequiet in Beveren en Sint-Niklaas. Een begrip in het Waasland.
In 1992 richtte de familie Houttequiet carrosserie Blits op, die we de voorbije jaren hebben uitgebouwd tot een betrouwbare zaak.

Sinds 2017 hebben we naast onze carrosserie ook een multimerkengarage gekoppeld, waar we elke wagen, ongeacht het merk, kunnen onderhouden en herstellen. Fantastisch, toch? Eind 2023 starten we bij Blits met de verkoop van jonge tweedehandswagens van verschillende merken.

Blits, dat is lokale traditie met een persoonlijke touch in het centrum van Beveren.

Bluts? Blits! Beveren

bottom of page