top of page

Behoud van fabrieksgarantie bij Blits

Ook tijdens de garantieperiode jouw wagen laten onderhouden bij Blits? Het kan! Als erkend multimerkengarage volgen wij nauwgezet alle onderhoudsprocedures, en gebruiken enkel onderdelen en oliën van originele of gelijkwaardige kwaliteit.

Onze techniekers zijn opgeleid om aan personen -en bestelwagens van alle merken en modellen te werken: zowel voor benzine-, diesel-, elektrische- als hybridewagens. Aangezien ze voortdurend worden bijgeschoold, zijn ze steeds op de hoogte van de nieuwste technologieën en procedures. Bij Blits ben je zeker van de kwaliteit en dus ook van jouw garantie.

De regels over garantie werden bij wet bepaald:

Verordening (EU) 461/2010 en Verordening (EG) 1400/2002: Deze regelgeving verplicht autofabrikanten om aan merkonafhankelijke garagebedrijven complete technische informatie voor onderhoud en reparatie aan auto’s te verstrekken.  Deze universele autobedrijven zijn dus volledig op de hoogte van uw auto.

Kortom, jouw wagen bij Blits laten onderhouden heeft geen invloed op jouw fabrieksgarantie. De merkverdeler of het merk mogen de garantie nooit weigeren.

bottom of page